“Selin‘lere Umut Ol ! “ Projesi

Ülkemizde her yıl 2500 çocuğa Lösemi (Kan Kanseri) teşhisi konuluyor. Selin ÇOLAK da bu çocuklarımızdan birisidir. Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Selin'e bu teşhis geçen yıl konuldu.

Tedavi olabilmesi için kemik iliği nakli gerekiyor. Sosyal medya üzerinden başlatılan "Selin Kemik iliği Bekliyor" kampanyasına ve tüm Lösemi hastası çocuklarımıza destek olmak için bu etkinlik planlanmıştır.

Sosyal Sorumluluk Projesi dersi "Selin'lere Umut Ol!" projesi kapsamında; TDS Programı öğrencilerinden Tuba KÜÇÜK ve Yeliz ŞEN tarafından organize edilen bu etkinlikte Kütahya Kızılay Kök Hücre Kazanım Yetkilisi Necdet AYDURAN konuşmacı olarak davet edilmiştir.

Gediz MYO ve Gediz SHMYO da bulunan tüm akademik personel ve öğrencinin davet edildiği bu etkinlikte amaç; insanlara kemik iliği bağışçısı olmanın önemini vurgulamak ve gönüllü kemikiliği bağışçıları olmaya teşvik etmektir.

08.05.2019 taihinde saat 14:00 de AMFİ de gerçekleştirilecek olan bu etkinliğe Gediz kampüsünde yer alan tüm akademik, idari personel ve öğrencilerimiz davetlidir.

“Selin‘lere Umut Ol ! “ Projesi
Etkinlik Tarihleri 08 Mayıs 2019, Çarşamba    |    Saat :14:00 - 16:00
Etkinlik Yeri Gediz Sağlık Hizmetleri MYO- AMFİ
Etkinlik Türü Eğitim
Etkinlik Sahibi Dpu
Etkinlik Videosu İzlemek için tıklayınız
Konuşmacılar Kütahya Kızılay Kök Hücre Kazanım Yetkilisi Necdet AYDURAN
05 Mayıs 2019, Pazar / 136 defa okundu.