Yönetim ve Organizasyon Bölümü (Pasif)

SAĞLIK TURİZMİ İŞLETMECİLİĞİ (Pasif)

Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 22.01.2020 tarihli kararı ile Meslek Yüksekokulumuza Sağlık Turizmi İşletmeciliği Programı açılması uygun görülmüş olup henüz bu program da öğrencimiz ve akademik personelimiz bulunmamaktadır. 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında öğrenci ve akademik personel alınması planlanmaktadır.

Yönetim ve Organizasyon Bölümü’nün temel ilkesi; ekonomi, maliye ve bilgisayar bilimi destekli yönetim ve organizasyon eğitimi programının uygulanmasıdır. Bölümümüzde verilen işletme ve lojistik eğitimleri, salt işletme ve lojistik  bilim ve teknikleri çerçevesinde kalmamakta, ilgili ve gerekli diğer alanları da kapsamaktadır.
Yönetim ve Organizasyon  Bölümü öğrencileri; liderlik, yöneticilik, takım kurma, iletişim, satış yönetimi gibi iş yaşamında ihtiyaç duyulan konuları, hızlı ve etkin bir biçimde öğrenerek üretim, ticaret ve hizmet sektörlerinde geniş bir yelpazede istek ve yeteneklerine uygun işler bulabilmektedirler. Yönetim ve Organizasyon Bölümü eğitim kalitesi olarak hem yerel hem de uluslararası tanınırlığı ve bilinirliği ve saygınlığı olan bir bölümdür.
Meslek Yüksek Okulumuzda Yönetim ve Organizasyon Bölümü bünyesinde açılan Sağlık Turizmi İşletmeciliği Programı, sağlık ve konaklama olanaklarını değerlendirerek, hasta veya müşterilerin tedavilerini en güzel şartlarda geçirmelerini sağlayacak, nitelik olarak gelişmiş sağlık ve turizm bilgisine sahip meslek elemanları yetiştiren iki yıllık bir önlisans programıdır.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2020, Perşembe