Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu‘ Nun Okulumuza Ziyaretleri

Kütahya Milletvekili Sayın Ahmet TAN ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Gediz Kaykamlığı, Gediz Belediyesi’ni ziyaret etti.

Okulumuza Ziyaretinde Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. M. Cem Algın, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Genel Sekreteri Kutlu Önal, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak katıldı.

Meslek Yüksekokulumuz Öğrencilerine anfide konuşma yapan Kütahya Milletvekili Ahmet TAN ve  Rektörümüz Prof.Dr. Vural KAVUNCU Öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diledi.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2018, Salı