3 Aralık Dünya Engelliler Günü

GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNDAN ANLAMLI ZİYARET Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında farkındalık yaratmak adına Meslek Yüksekokulumuz müdürü Öğr. Gör. Sinan DARCAN ve beraberinde bir grup öğrenci Ay Yüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezine ziyarette bulundular. Ziyaret sırasında engelli vatandaşlarımızla bir araya gelip onlarla zaman geçirdikten sonra, okul idaresi ve öğretmenlerinden engelli vatandaşlarımızın sıkıntıları hakkında bilgi alıp, hep birlikte engelli vatandaşlarımıza yönelik bir takım sosyal faaliyetler yapılması hususunda anlaşıldı. Meslek Yüksekokulu müdürü Sinan DARCAN mesajında; ‘’Tüm dünya tarafından ‘Dünya Engelliler Günü’ olarak benimsenmiş 3 Aralık tarihi, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekilmesi açısından önemli bir farkındalık günüdür. Hepimizin potansiyel bir engelli adayı olduğunu, her insanın başına gelebilecek bu durum karşısında, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, kalıcı çözümler üretmek, sosyal hayatla bütünleşmelerini sağlamak ve yaşamlarının kolaylaştırılmasına yardım etmeyi bir lütuf olarak değil, hakların sahiplerine teslim edilmesi olarak görüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte engellerin ortadan kalktığı daha mutlu bir yaşam temennisiyle saygı ve sevgilerimi iletiyorum’’ ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2018, Salı