Paramedik Öğrencilerimize Tam Donanımlı Ambulans

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü; Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversirtesi Gediz Sağlık Hizmetleri Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuza İlk ve Acil Yardım programı öğrencilerimizin uygulamalı eğitimlerini yapabilecekleri tam donanımlı bir ambulans tahsis etti.

Ambulansın anahtarı Okul Müdürümüz tarafından teslim alındı.Okul Müdürümüz Öğretim Görevlisi Sinan DARCAN; ‘’Öğrenci arkadaşlarımızın pratik uygulamalarında kendilerine çok faydalı olacağını düşündüğümüz bu ambulansı Yüksekokulumuza tahsis ettik . Paramedik öğrencilerimiz artık bu ambulansta uygulamalı eğitimlerini görüp vaka üzerinden pratik yapabilecekler.’’ dedi.

Yüksekokul Müdürümüz Öğretim Görevlisi Sinan DARCAN;

‘’Öğrencilerimize sağlık sektörüne girdiklerinde kendilerini pratikte nelerin beklediğini görecekleri bir ortam oluşturmak istedik. Bu bağlamda da İl Sağlık Müdürlüğümüz bizlere bir ambulans tahsis etti. Tam donanımlı bu ambulansı öğrencilerimiz eğitim laboratuvarı olarak kullanacaklar. Ambulansın üniversitemize tahsis noktasında İl Sağlık Müdürümüze ve bu süreci sürdüren personele teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.’’ cümlelerini kaydetti.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019, Cuma