Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu‘nun Okulumuza Ziyareti

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU Gediz Belediyesi, Gediz Kaymakamlığı, Gediz Devlet Hastanesi ve Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Gediz ilçesine düzenlenen ziyaretler kapsamında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU’ya, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Cem ALGIN, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet ÇEKİRDEKÇİ, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Genel Sekreteri Kutlu ÖNAL, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Servet SAĞLAM, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Yaşar GÜNEŞ, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanı Mehmet GÜNEY, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Sinan DARCAN ve Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali ARSLAN eşlik etti.

Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediyesi ziyaret edildikten sonra Prof. Dr. Vural KAVUNCU Gediz Devlet Hastanesi’ne de giderek hastane yönetimiyle görüştü ve bu dönem uygulama stajına çıkan öğrencilerimizin staj yerleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin son durağı olan Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda okulumuzun Öğretim Görevlileri ve İdari Personeli ile görüşen Prof. Dr. Vural KAVUNCU gelişmekte olan Üniversitemiz ile ilgili istek ve görüşleri değerlendirdi ve Gediz İlçesi’ne yapmış oldukları ziyareti noktaladı.

Son Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, Cuma