Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sinema Günleri

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde öğrencilerin boş vakitlerinin değerlendirilmesi amacıyla yapılan sosyal-kültürel aktiviteler çercevesinde Sinema Günleri uygulaması başlatıldı. Başlatılan uygulama doğrultusunda her hafta seçilen filmlerin gösterildiği Sinema Günleri öğrencilerin  yoğun ilgisi ve beğenisini topladı. Her hafta farklı filmlerle devam edecek olan bu uygulamada bizi desteklediği için Okul Müdürümüz Öğr. Gör. Sinan DARCAN başta olmak üzere emeği geçen tüm Öğretim Görevlisi ve Memur arkadaşlara teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, Salı