“Hayata Dokunan Minik Eller“ Sosyal Sorumluluk Projesi

Okulumuz TDS 2. sınıf öğrencileri 26 Nisan 2019 tarihlerinde Mehmetcik Orataokulunda "HAYATA DOKUNAN MİNİK ELLER" projesini gerçekleştirdi.

SSP dersi kapsamında Öğr. Gör. Yusuf GÜNER danışmanlığındaki bir grup öğrencimiz,
Mehmetçik Ortaokulu öğrencilerine "temel ilkyardım bilgisi ve farkındalığı" eğitimi verdi.
Projenin amaçları; ortaokul çağındaki 12-15 yaş grubu öğrencilerde ilkyardım ile ilgili farkındalık yaratmak, basit ilkyardım tekniklerini öğretmek,
İlkyardımın hayat kurtarmanın ön adımı olduğunu öğretmek, ilkyardım ile ilgili farkındalığını ailesine de iletmesini sağlamak,
ailelerinin ilkyardım konusuna yönelmesini sağlamaktı.
Proje danışmanı öğr gör yusuf güner, "çocuklarımız eğitime çok ilgi gösterdi.Özellikle onların ilgisini çekecek biçimde içerik hazırlayan öğrencilerimizi de tebrik ediyorum.
Bu ve benzeri projeler sayesinde ilkyardıma önem veren ve bilen bilinçli bir nesil yetişebilir.
Emeği geçen öğrencilerime ve destek veren herkese teşekkür ediyor böyle projelerin devamını diliyorum." dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019, Cuma