2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Programımız

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Programımız 03 Mayıs 2019 Cuma günü Yapıldı. Törene Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet ÇEKİRDEKÇİ, Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK, Gediz İlçe Jandarma Komutanı Jan.Binbaşı İsmail SERT, Gediz İlçe Emniyet Müdürü Barış TOSUN, Gediz Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Songül KORKMAZ, Gediz İlçe Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih AYDIN. Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Fetullah KARAMETE, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Sinan DARCAN, Her iki Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari Personelleri ile Öğrenci Aileleri Katıldı.Törende Başarılı olan Öğrencilerimize Başarı Belgeleri Verildi, Çeşitli Etkinlikler ve Son Olarak Kep Atma İle Tören Sona Erdi.Katılım Sağlayan Tüm Protol Üyelerine ve Ailelere Teşekkür Ederiz.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Olarak Mezun Olan Tüm Öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019, Cuma