Okulumuz Öğretim Görevlileri VI. Uluslararası Deprem Sempozyumu’nda (Iesko 2019) Poster Bildiri Sundu

25 – 27 Eylül 2019 tarihleri arasında Kocaeli’de gerçekleştirilen "VI. Uluslararası Deprem Sempozyumu (IESKO 2019)"nda okulumuz öğretim görevlilerinden Yusuf GÜNER, Emsal İBİŞ ve Melike PEHLİVAN poster bildirilerini sundu.

"1970 Gediz Depremi Sonrasında yapılan çalışmaların yönetsel açıdan değerlendirilmesi" konulu poster bildirinin sorumlu yazarlığını da yapan; Öğr. Gör. Yusuf GÜNER şunları söyledi: "Gediz’de yaşayan akademisyenler olarak ilçenin ve Kütahya’nın sorunlarını bilimsel bir dille ulusal/uluslararası arenalarda dile getirmek ve bölgeye katkı sağlamak görevimizin bir gerekliliğidir. Bu inançtan hareketle, yaptığımız geriye dönük araştırma çalışması ile “1970 Gediz Depremini” ele aldık ve uluslararası bir deprem sempozyumunda (iesko2019) poster bildiri olarak sunduk. Çalışmada emeği geçen arkadaşlarım Öğr. Gör. Emsal İBİŞ, Öğr. Gör. Melike PEHLİVAN, Öğr. Gör. Güzin AYAN'a teşekkür ederim."

Poster bildiri bir hafta boyunca okulumuz panosunda sergilenecek olup, dileyen öğrencilerimiz inceleyebilir.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019, Cuma