Üniversitemiz Rektörü ve Öğrencileri “Sizinleyiz“ Temalı Kahvaltı Etkinliğinde Buluştu

GEDİZ Ticaret ve Sanayi Odası, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri MYO ile  Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz MYO öğrencileri ile "SİZİNLEYİZ" kahvaltısında buluştu.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hale getirilmeye çalışılan kahvaltıya, Gediz Kaymakamı Muhammet ÖNDER, Kütahya AK Parti Milletvekili Ahmet TAN, Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Vural KAVUNCU, DPÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa AYDIN, Gediz Protokolü, Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanları, Daire Amirleri, Genç Girişimciler Kurulu, Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, akademik kadro ve öğrenciler katıldı.

1.000'in üzerinde öğrencinin katılımıyla gerçekleşen kahvaltıya ilgi yoğundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK etkinliğe sponsorluk yaparak maddi ve manevi desteklerini sağlayan Gediz sanayici ve esnafına şükranlarını sundu. Öğrencilerin gönüllü tanıtım elçisi olduğunu gerek kamu olanaklarının gerekse sivil toplum örgütlerinin tüm imkan ve olanaklarını  öğrencilerimizin hizmetine sunmaları gerektiğinin altını çizdi. Öğrencilere burası sizin eviniz ailenizden kopmadınız bizde "SİZİNLEYİZ" mesajını verdi.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019, Cuma