Madde ve Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele Eğitimi

Meslek Yüksekokulumuz Sosyokültürel Etkinlikler dersi kapsamında, birinci sınıf öğrencilerine yönelik etkinliklere devam ediyor. Bu kapsamda birinci sınıf öğrencilerimiz, Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Gediz Belediyesi Gençlik Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen "Madde Bağımlılığı ile Mücadele Eğitimi ve Teknoloji Bağımlılığı Farkındalık Eğitimi" konulu iki farklı etkinliğe katıldı.

Gediz Belediyesi Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen bu etkinlik saat 10:00 ve 14:00'de iki farklı oturumda yapıldı ve meslek yüksekokulumuzun bütün birinci sınıf öğrencileri katılım sağladı.

Eğitim Gediz Sosyal Hizmet Müdürlüğü'nde görevli sosyolog ve psikolog uzmanlar tarafından verildi. Etkinliğe meslek yüksekokulumuz müdür yardımcısı Yusuf GÜNER de katıldı ve organizasyonda emeği geçen başta Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Güner YİĞİT ve tüm eğitmen personele okulumuz adına teşekkürlerini iletti.