Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda 3.700 Adet Fidan Dikimi Gerçekleştirildi

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın, "Geleceğe Nefes" sloganıyla gerçekleştirdiği 11 Kasımda 81 ilde 2 bin 23 noktada 11 milyon fidan dikimi kapsamında, ilçemiz genelinde 40 bin adet fidan dikimi saat 11.11’de gerçekleştirildi.

Gediz Meslek Yüksekokulu- Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kampüsünde gerçekleştirilen fidan dikimi törenine; Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ünsal, Gediz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Gökhan Dağılgan, İlçe Jandarma Komutan Jan. Teğmen Yaşar Türker, İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av.Mesut Yörük, İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Güner Yiğit, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, İlçe Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı, STK Temsilcileri, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Okulumuz Öğretim Görevlileri ve Öğrencileri, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlileri ve Öğrencileri, İlçemizdeki Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Okulumuz öğrencilerinden oluşturulan bir grup ise Öğr. Gör. Ali YILDIRIM gözetmenliğinde Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde fidan dikim etkinliğine Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nu temsilen katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, sonrasında  Gediz Kaymakamı Muhammet Önder’i  günün anlam ve önemini belirten konuşmaları için kürsüye davet etti. Son olarak Gediz Orman İşletme Şefi Tuğba Köken tarafından protokol üyelerine ve katılımcılara fidan dikimi hakkında bilgiler verildi.Protokol üyeleri ve katılımcılar tarafından saat 11.11’de fidan dikimi gerçekleştirilerek, program sona erdi.