İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencilerimizin Uygulama Sınavları Yapıldı

Meslek Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri, Acil Hasta Bakımı, Elektrokardiyografi ve Resüsitasyon gibi uygulama dersleri kapsamında, dönem boyu öğrendikleri beceriye dönük konularda uygulama sınavı oldular.

MYO Müdür Yardımcısı Yusuf Güner gerçekleşen uygulama sınavları hakkında şunları söyledi: “Yorucu ve heyecanlı bir haftanın ardından uygulama sınavlarını tamamladık. Öğrencilerimiz için bu sınavlar ilk başta heyecan ve stres yaratsa da, sonucu bakımından faydalı ve eğitici oldu. Mezun olduklarında insan hayatı kurtarmak gibi özel bir iş yapacak olan öğrencilerimize elimizden geldiğince bilgi ve beceri yüklemeye çalışıyoruz. Öyle umuyorum ki sahada çalışmaya başladıklarında yüzümüzü kara çıkarmayacaklardır.”