Yüksekokulu Sekreteri Mustafa Akay Görevine Başladı

12.06.2020 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzda bir görev değişimi yaşandı. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlük tarafından Mustafa ÖZDEMİR’in yerine okulumuz idari personellerinden Mustafa AKAY yeni Yüksekokul sekreteri olarak atandı.

Mustafa AKAY kimdir?

Mustafa Akay, 1981 yılında Gedizde doğmuş, ilk ve orta öğrenimini doğduğu ilçede tamamlamıştır. Üniversite eğitimine 2001-2003 yılları arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi “Büro Yönetim ve Sekreterlik Programında” başlamış, sonrasında 2008 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olarak lisans mezuniyeti derecesine hak kazanmıştır.

Memuriyet hayatına 2005 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Dazkırı Meslek Yüksekokulunda başlayan Akay, 2008 yılında Dumlupınar Üniversitesine tayin olmuştur. Dumlupınar Üniversitesinde İdari ve Mali işler Daire Başkanlığındaki memuriyetine 2015 yılına kadar devam etmiş ve sonrasında Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna tayin olmuştur.

2015 yılından bu yana doğduğu ilçe olan Gediz’e hizmet eden Mustafa AKAY, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi(KSBÜ)’nin kurulduğu 2018 yılına kadar Dumlupınar üniversitesindeki memuriyetini sürmüştür. KSBÜ’nün kuruluşundan bugüne Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda bilgisayar işletmeni kadrosunda memuriyetini sürdürmekte idi.

Mustafa AKAY, 12.06.2020 tarihinde Rektörlükten gelen atama kararı ile birlikte Meslek Yüksekokulumuza Yüksekokul Sekreteri olarak atanmıştır. Okul idaresi olarak kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor ve başarılarını temenni ediyoruz.