Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzdan Gediz Meslek Yüksekokuluna Ziyaret

Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu yönetimimiz tarafından Gediz Meslek Yüksekokulu müdürlük görevine atanan Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Pandemi süreci nedeniyle gerekli sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen görüşmede okul yöneticileri geçirilen süreçteki uzaktan eğitim sistemi ile ilgili tecrübelerini birbirleri ile paylaştılar. Bununla birlikte ortak altyapı ve gelecek dönem planlamalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Müdürlük makamında samimi havada gerçekleştirilen görüşmede okulumuz müdürü Öğr. Gör. Sinan DARCAN'a müdür yardımcıları Öğr. Gör. Yusuf GÜNER ve Öğr. Gör. Melike PEHLİVAN, Öğr. Gör. Ahmet Yiğit PALAS ve yüksekokul sekreteri Mustafa AKAY eşlik etti.

Ziyaret sonunda okulumuz müdürü Öğr. Gör. Sinan DARCAN tarafından Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU'na çini tabak takdim edildi.

Başta Gediz MYO müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU ile müdür yardımcıları Öğr. Gör. Mustafa ERCİRE ve Öğr. Gör. Selçuk ASLAN'a ziyaretimiz esnasındaki misafirperver tutumları için teşekkür eder, yeni görev hayatlarında başarılar dileriz.