Gediz Shmyo 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kapsamında Anma Programına Katıldı

Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu müdürü Öğr. Gör. Sinan DARCAN, müdür yardımcısı Öğr. Gör. Melike PEHLİVAN, Öğr. Gör. Emsal İBİŞ ve Öğr. Gör. Osman ÖZEN 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleşen anma programına katıldı.

KSBÜ’de gerçekleşen anma programı, “15 Temmuz Milli Birlik Destanı” sergisinin açılışı ile başladı. Sergi açılışını protokol üyeleri kurdele keserek gerçekleştirdi. KSBÜ Rektörlük fuaye alanında gerçekleşen sergi programında, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu açılış konuşması yaptı.

Sergi açılışının ardından T.C. Cumhurbaşkanlığı Gıda ve Sağlık Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Necdet Ünüvar tarafından “Gazi Meclis’te O Gece” konferansı gerçekleştirildi. Konferansın ardından Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu tarafından Ünüvar’a teşekkür edildi ve çini vazo takdim edildi.

Anma programına Kütahya Valisi Ali Çelik, T.C. Cumhurbaşkanlığı Gıda ve Sağlık Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal ve diğer protokol üyeleri katılım sağladı.