Gediz Sağlık Hizmetleri Myo‘da Mezuniyet Heyecanı

Bahar döneminde yaşanan Covid-19 pandemisi nedeniyle tüm ülkede olduğu gibi meslek yüksekokulumuzda da dersler uzaktan eğitim ile yürütülmüş olup; tüm derslerin final sınavları gerçekleştirildi ve dönem tamamlandı.

Pandemi sürecinde meslek yüksekokulumuzdaki dersler öğrencilerimiz ile karşılıklı konuşup, etkileşim kurabildiğimiz canlı bağlantılar ile yürütüldü. Dönem sonunda meslek yüksekokulumuz Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ile İlk ve Acil Yardım Programındaki mezuniyet koşullarını taşıyan öğrencilerimiz eğitim hayatlarını tamamladı.

Uzaktan eğitim sürecinin tamamlanması ile okulumuzun 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı birincisi de belirlenmiş oldu. Not ortalaması sıralaması baz alındığında Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu okul birincisi İlk ve Acil Yardım Programı öğrencisi Sedanur ÖZLÜ oldu. Okul birincimize Meslek Yüksekokulu müdürümüz Öğr. Gör. Sinan DARCAN tarafından plaket takdim edildi.

Ayrıca her yıl gerçekleştirilen mezuniyet programının pandemi sebebiyle gerçekleştirilememesi nedeniyle öğrencilerimiz evde hazırladıkları videolar ile meslek andlarını okuyup video çekti.

"Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak mezun öğrencilerimiz için bundan sonraki süreçte de başarı ve mutluluk temenni ediyoruz "